Vse za rastline! Enostaven nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Aptus Indoor set Pro (100-150ml)

124.56 z DDV

Indoor set Pro je za vse, ki bi se radi profesionalno lotili indoor gojenja!

In stock

SHARE

Opis

Aptus Indoor Set Pro je visokokakovostni komplet gnojil in dodatkov, ki je bil posebej zasnovan za izboljšanje rasti in razvoja vaših rastlin v zaprtih prostorih. Ta set vključuje vrsto izdelkov, ki jih potrebujejo vaše rastline, da lahko uspevajo v umetnem okolju.

Popoln je za tiste, ki se ukvarjajo z notranjim vrtnarjenjem ali pa želijo izboljšati kakovost svojih pridelkov.

Ta gnojila so izdelana iz najboljših organo-mineralnih sestavin, ki so bile izbrane za zagotovitev, da rastline prejmejo vse potrebne hranilne snovi, ki jih potrebujejo za rast. Ti izdelki so enostavni za uporabo in bodo zagotovo izboljšali kakovost vaših pridelkov.

  • V paketu dobite 6 x 100-150ml ml visoko koncentriranih produktov, gnojil in busterjev-spodbujevalcev, za optimalno rast vaših rož.
  • Aptus Indoor set Pro je vse kar potrebujete za indoor vzgojo 15-20 rož.
  • Primeren je za vzgojo rastlin v vseh vrstah medijev: zemlji, kokosu, hidroponiki…

Aptusovi izdelki vključujejo tudi dodatke, ki bodo pripomogli k izboljšanju kakovosti zemlje in posledično izboljšali rast rastlin. Dodatki so narejeni iz naravnih sestavin, ki bodo pomagale izboljšati pH vrednost zemlje, zmanjšale stres rastlin in pospešile rast.

Set vsebuje izdelke, ki bodo poskrbeli za rast rastlin v različnih fazah njihovega življenjskega cikla. Od kaljenja vse do konca cvetenja. Poskrbeli bodo, da bodo vaše rastline vedno imele vse potrebne hranilne snovi in ​​dodatke, ki bodo izboljšali njihovo rast.

Več o izdelku na: https://www.aptus.si/

Poglejte tudi Aptusov All in One, ki se ga uporablja kot osnova vsem izdelkom v kompletu ali kot samostojno eno-komponentno gnojilo: https://planta.si/all-in-one-liquid/

Specifikacije

Proizvajalec

Aptus

Velikost

Kapaciteta rastlin

15-20 rož

Vrsta

Kompleti gnojil

Košarica 0
NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.