Vse za rastline! Enostaven nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Alg A Mic

12.06 19.20 z DDV

Organsko gnojilo, ki nevtralizira posledice stresa na rastllini in ji povrne moč!

SHARE

Opis

Organski stimulator Biobizz Alg A Mic nevtralizira posledice stresa na rastlini, ki nastane zaradi raznih bolezni ali temperaturnih razlik. Z Alg A Micom rastline bolje obrodijo in ostanejo brez posledic stresa.

Stimulator je narejen na osnovi organskega, koncentriranega hladno-stisnjenega ekstrakta morskih alg. Vsebuje visoko raven naravnih hranil, mikroelementov, hormonov, aminokislin in vitaminov, ki zadovoljijo vse rastlinske potrebe. Ko rastlini dodajamo gnojilo Alg A Mic dobi bujno zeleno listje, saj stimulira nastajanje klorofila.

Gnojilo Alg A Mic vsebuje nizko raven NPK (0,2-0,2-0,2), zato ni nevarnosti, da bi rastlino z zalivanjem “predozirali”. Uporablja se kot dodatek k rednemu hranjenju. Lahko se uporablja za rastine v različnih vrstah substratov, med obdobjem rasti in cvetenja, od drugega tedna dalje.

Vsebuje:

Dušik 0,2%, fosfor 0,2%, kalij 0,2%, kalcij 0,1%, magnezij 0,1%, mangan 0,25%

DOZIRANJE:

Biobizz priporoča odmerek 1-4ml na 1L vode. Za foliarno uporabo, pršenje listov iz spodnje in zgornje strani pa 1-3ml na 1L vode.

Specifikacije

Velikost

,

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Prijava
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.