Bio Bloom

7.59 56.91 z DDV

Bio Bloom je popolno tekoče organsko gnojilo, ki vsebuje vse potrebne minerale in hormone za kakovostno in obilno cvetenje.

SHARE

Opis

Bio Bloom je osnovno tekoče organsko gnojilo, ki se ga uporablja skozi celotno fazo cvetenja, saj vsebuje vse potrebne minerale in hormone za boljše donose in kakovosten pridelek. Vsebuje nižjo koncentracijo dušika, a dovolj fosforja in kalija, ki sta nujna za cvetenje. Hranilo Bio Bloom ima v sledovih dodane elemente in hormone rastlinskega izvora, ki še dodatno spodbujajo cvetenje. Poleg tega Bio Bloom vsebuje nekatere aminokisline in encime, ki izboljšujejo zemljo za optimalne donose cvetov in plodov. Ko se spremeni ritem (iz dneva v noč) je nujno potreben element kalija saj pripomore, da se v rastlini proces cvetenja sploh prične. Poleg tega je kalij ključen za proizvodnjo cvetnih listov in cvetnih čašic, fosfor pa zagotavlja absorbcijo hranil, ki spodbujajo rast cvetov in plodov. Bio Bloom je samozadostno gnojilo, ki se ga uporablja skozi celotno obdobje cvetenja za različne medije tal (zemlja, Coco Mix, Biobizz). Bio Bloom zagotavlja močna vlakna in obilno cvetenje.

DOZIRANJE:

2-5ml na 1L vode.

SESTAVA:

NPK 2-7-4

-Dušik (N) skupni 2% (od tega amonijev dušik (NH4) 0,9% in nitratni dušik nitrat (NO3) 1,1%)

-Fosforjev pentoksid (P2O5) 7%

-Kalijev oksid (K2O) 4%

 

Specifikacije

Velikost

, ,

Košarica 0
NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.