VISOKOKAKOVOSTNA VRTNARSKA LED SVETILA

Z napredkom tehnologije in zmogljivosti, postajajo visokokakovostna vrtnarska LED svetila verodostojna izbira. Visoka naložba je sorazmerna z izjemnim donosom pridelka.

LED sistemi v enem izdelku združujejo kakovost svetlobe (širok spekter) in količino svetlobe (jakost in trajanje) za celoten rastni cikel od vegetativnega do cvetočega obdobja. Nekatera svetila, kot je Lumatek Zeus LED sistem omogoča tudi zatemnitev (dimmer) za določene sorte, razmnoževanje ali obdobja vegetativne rasti, ne da bi izgubili učinkovitost.
LUMATEK ZEUS Pro 600W in 465W med najbolj prodajanimi in iskanimi!!

LUMATEK ZEUS 600W PRO je visokoučinkovito in zelo kakovostno svetilo s polnim spektrom svetlobe primernim tako za vegetacijo kot cvetenje. Sestavljena je iz šestih 100W svetlobnih modulov, ki se z lahkoto odstranijo in po potrebi tudi zamenjajo.

Zeus Pro 600W je linearno večsvetlobno LED svetilo, ki dosega visoko svetilnost PPF 1380µmol/s in visoko fotonsko učinkovitost, do 2,7µmol/J. Sistem je izdelan s pomočjo zelo kakovostnih gonilnikov Lumatek in LED diod podjetja Osram in Lumled Philips.

Pokrije do 1,5m×1,5m veliko površino gojenja.
Visokokakovostni LED sistem Zeus Pro 600W je v samem vrhu LED svetil, omogoča velike donose in je vsekakor prava izbira tudi za zahtevnejše uporabnike.

Različica PRO pri enaki porabi ponuja še dodatno svetilnost za le 100€ višjo ceno od navadnega modela. LUMATEK ZEUS COMPACT PRO 465W Zeus je zgrajen z uporabo visokokakovostnih gonilnikov Lumatek in izredno kvalitetnih LED luči LUMLED in Osram, ki ustvarjajo svetlobni vir s polnim spektrom, idealen za fazo tako rasti kot cvetenja.

Konfiguracija LED z visokim izkoristkom in nizko močjo s petimi 93 W LED palicami zmanjša temperaturo, kar poveča izhodno moč in izboljša vzdrževanje svetlobe.

Zeus Compact je mogoče krmiliti z zunanjim digitalnim krmilnikom Lumatek, ki vključuje samodejno zatemnitev, nadzor temperature, način sončnega vzhoda in zahoda za do 100 svetilk na krmilnik.

POSTANI SAMOOSKRBEN TUDI TI! 

Vse kar potrebuješ za uspešno gojenje rastlin. Za začetnike, malo bolj izkušene in poznavalce gojenja, vse na enem mestu. Planta Grow a Seed!