Vse za rastline! Enostaven nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

High porosity cocos 50L

18.00 z DDV

Atami Cocos High Porosity je visokokakovosten substrat iz kokosovih vlaken, ki nudi koreninam dobro zračnost in optimalno vlago.

 

In stock

SHARE

Opis

Atami Cocos High Porosity je naraven substrat visoke kakovosti sestavljen predvsem iz kokosovih vlaken, 100% lupine kokosovega oreha. Vsebuje tudi perlit in kalcijeve nitrate ter NPK

Substrat je gnojen NPK 11-27-8.

pH = 6,2

 

Zmožen je zadržati velike količine vode, hkrati pa je dovolj porozen, da odvečna voda prosto odteče. V kolikor ni odvečne vode, substrat ohranja primerno vlago do 80%.

Izjemna sestava substrata Cocos High Porosity nudi koreninam dobro zračnost, kar stimulira aktivno rast in razvoj koreninskega sistema.

Visoka sposobnost ohranjanja določenih hranil, zagotavlja večkratno uporabo.

 

Specifikacije

Teža 14 kg
Proizvajalec

Atami

Velikost

Vrsta

Substrati

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Prijava
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.