Vse za rastline! Enostavni nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Perma Bloom 1L

13.46 z DDV

Gnojilo Perma Bloom vsebuje vse primarne in sekundarne elemente, ter v souporabi z Flora Micro ustvarja popolni prehranski spekter za vaše rastline. Spodbuja rast okusnejše zelenjave in visoko hranilnega sadja!

In stock

SHARE

Opis

Terra Aquatica (prej GHE) Perma Bloom (prej Flora Mato) je tekoče gnojilo primerno za rastline, ki imajo dolgo fruktifikacijo. Zasnovan je kot hidroponično gnojilo, vendar daje odlične rezultate (z polovičnim doziranjem) tudi v zemlji.

Gnojilo vsebuje vse primarne in sekundarne elemente, ter v souporabi s Tripart Micro ustvarja popolni prehranski spekter za vaše rastline. Spodbuja rast okusnejše zelenjave in visoko hranilnega sadja!

PRIMERNO ZA:

– Paradižnike

– Paprike

– Fižol

– Jagode

– Melone…

 

Specifikacije

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Prijava
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.