Vse za rastline! Enostaven nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Top Max

18.44 35.00 z DDV

100% organski spodbujevalec moči, pripomore k boljšemu pretoku in absorpciji hranil!

SHARE

Opis

Biobizz Top Max deluje tako, da sprošča ione, kot so kalcij, železo in magnezij. vsebuje huminsko kislino, ki predvsem spodbuja rastlinski metabolizem in fluvično kislino, ki pa je potrebna za zdravo in bujno rast cvetov. Booster Top Max se dodaja k osnovnim gnojilom za rast in cvetenje, saj kar do 3X poveča velikost in težo ter izboljša sladkost in prefinjenost okusa končnega produkta.

Huminska kislina je povsem organskega izvora, nastala je s sedimentacijo rastlin pred 300 miljoni let. Fluvično kislino najdemo globoko v zemlji, vsebuje naraven električni naboj, ki privlači hranila in minerale iz tal in organskih gnojil. Huminska in fluvična kislina povečujeta energijo v starih celicah in spodbujata nastajanje novih.

DOZIRANJE:

2-5ml na 1L vode, primerno za zalivanje v vseh substratih.

TIP GNOJILA:

-Raztopina gnojila NPK (0,2 – 0,2- 0,1) z mikrohranili.

SESTAVA:

-Makrohranila: Dušik (N) 0,2%, fosforjev pentoksid (P2O5) 0,2%, kalijev oksid (K2O) 0,1%

-Mikrohranila: Bor (B) 0,011%, baker (Cu) 0,001%, železo (Fe) 0,01%, mangan (Mn) 0,001% in cink (Zn) 0,003%

 

Specifikacije

Velikost

,

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Prijava
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.