CalMag

9.60 16.70 z DDV

Namenjen profesionalnim pridelovalcem in ljubiteljem, ki pri svoji pridelavi potrebujejo dodaten zagon kalcija in magnezija!

SHARE

Opis

Biobizz CalMag je namenjen profesionalnim pridelovalcem in ljubiteljem, ki pri svoji pridelavi potrebujejo dodaten zagon kalcija in magnezija. Kalcij in magnezij sta bistvena elementa za pravilno rast in cvetenje rastlin, saj imata ključno vlogo pri proizvodnji celic in fotosintezi.

V današnjem svetu se ne moremo zanesti na vodo iz pipe, da bi zagotovili pravilno koncentracijo mineralov, zato je pomanjkljivost kalcija in magnezija pogosta. Če se morate držati mehke vode iz pipe, vam Biobizz Calmag prinaša 100% organsko in certificirano raztopino za pomanjkanje Ca in Mg. Ta izdelek prinaša najboljše od naših 100% naravnih sestavin in jih predstavlja v formuli, ki ne bo spremenila vašega želenega režima hranjenja. Z Biobizz Calmag napačno vodo in pomanjkljivosti odpravite na enostaven, nadzorovan in naraven način.

UPORABA:  Dodajte priporočeni odmerek CalMag za dopolnitev kalcija in magnezija, pripravite vodo ter zmešajte potrebna gnojila Biobizz.

Specifikacije

Velikost

,

Košarica 0
NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.