Vse za rastline! Enostavni nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Akcija!

Fish Mix

6.71 37.50 z DDV-18% OFF

Organsko gnojilo za zunanje gojenje, izboljšuje kvaliteto tal ter povečuje proizvodnjo hranil!

SHARE

Opis

Organsko gnojilo Fish Mix je mešanica emulzije rib iz Severnega morja in izvlečka sladkorne pese. Učinkuje tako, da v substratu spodbudi delovanje bakterijske flore kar pomaga pri rasti. Fish Mix vsebuje aminokisline, B vitamin in mnoge redke temveč koristne elemente.

Fish Mix spodbuja rast vseh živih organizmov v substratu. Izboljšuje razmnoževanje mikroorganizmov in uporabnih bakterij ter kvaliteto tal, kar rastlini zagotovi možnost absorbcije naravnih mineralni snovi. Uporabe gnojila Fish Mix si izčrpana zemlja opomore že po nekaj dneh.

Gnojilo Fish Mix je primeren predvsem za zunanje gojenje, rastlinam ga dodajamo od drugega tedna dalje, skozi obdobje rasti pa vse do berbe.

Doziranje: Kadar dodajamo organsko hranilo Fish Mix v Biobizzov substrat All Mix, se dodaja 1ml na 1L vode. Pri uporabi substrata Light Mix pa 2-4ml na 1L vode. Močno razrečenega lahko dodajmo foliarno, pršimo pa direktno po listih 1-2ml na 1L vode.

TIP GNOJILA:

Raztopina gnojila NPK (5-1-4)

SESTAVA:

-Dušik (N) skupni 5,0% (amonijev dušik (NH4) 1,1% in nitratni dušik (N03) 4,2%)

-Fosforjev pentaoksid (P205) 1%

-Kalijev oksid (K20) 4%

 

 

Specifikacije

Velikost

, ,

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Prijava
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.