Vse za rastline! Enostavni nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Biobizz CocoMix 50L

16.02 z DDV

Biobizz Coco Mix je organskih substrat iz 100% kokosovih vlaken. Primeren je za gojenje v hidroponiki in za rsatline v loncih. Lahko ga mešamo z drugimi substrati, medij je primeren za gojenje zunaj in v interierju.

In stock

SHARE

Opis

Biobizz Coco Mix je substrat iz 100% organskih kokosovih vlaken. Kokosova vlakna so se izkazala kot idealen medij za vzgojo rastlin, saj je kokos zelo zračen in dobro vpija ter zadržuje vago, kar omogoča optimalen razvoj koreninskega sistema.

Uporaba:

Coco Mix Biobizz je primeren za vse hidroponične nasade, ter kot nadomestek kameni volni.

Zelo razširjeno je tudi gojenje v loncih na bazi kokosovih substratov ali mešanic substratov saj je povsem organsko. Za gojenje v zunanjih in notranjih prostorih.

pH vrednost v substratu se lahko spusti po skali do 5 ali 6.

Za uspešne rezultate svetujemo, da rastlinam rastočim v Coco Mix-u  dodajate Root Juice, Bio Bloom, Top Max in Bio Heaven, saj spodbujajo naravno rast in zagotavljajo kakovosten pridelek.

OPOZORILO: 

PRI POŠILJANJU ZEMLJE, DODATNO ZARAČUNAMO POŠTNINO, ZARADI DIMENZIJ IN TEŽE PAKETA.

ZA VSAKIH 50L ZEMLJE, JE DODATEN STROŠEK POŠILJANJA 4,6€, NE GLEDE NA VIŠINO NAKUPA.

Specifikacije

Teža 13 kg
Proizvajalec

Biobizz

Velikost

,

Vrsta

Substrati

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Vpis
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Pozabljeno geslo? Prosim vpišite vaše uporabniško ime ali email naslov. Prejeli boste generirani link za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.