Vse za rastline! Enostavni nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Bio Grow

6.71 45.95 z DDV

Organski spodbujevalec rasti, aktivira delovanje bakterij v zemlji, kar omogoči rastlini hitrejšo rast in bujno cvetenje!

SHARE

Opis

Biobizz Bio Grow je organski tekoči spodbujevalec rasti, ki se ga lahko uporablja za več vrst tal in različne zmesi substratov. Osnovno gnojilo (NPK 4-3-6) Bio Grow je izdelan iz 100% organskega ekstrakta sladkorne pese. Naravni sladkor in kalij aktivirata bakterijsko floro v substratu, kar zagotavlja hitrejšo rast, obilno letino in sladek sadež.

DOZIRANJE:

2/4ml na 1L vode. Bio Grow se uporablja skozi celotno obdobje rasti in cvetenja (grow&bloom). Proizvajalec svetuje, da pričnete z uporabo spodbujevalca rasti Bio Grow takoj, ko se pojavijo prvi listi, oziroma rastlina doseže višino od 10 do 15cm in uporabe ne prekinete do konca faze cvetenja.

SESTAVA:

-Dušik (N) (od tega amonijev dušik (NH4) 4,0% in natrijev dušik (NO3) 4,0%

-Fosforjev pentoksid (P205) 3,0%

-Kalijev oksid (K20) 6,0%

 

Specifikacije

Velikost

, ,

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Vpis
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Pozabljeno geslo? Prosim vpišite vaše uporabniško ime ali email naslov. Prejeli boste generirani link za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.