Vse za rastline! Enostavni nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Sensizyme

21.90 39.40 z DDV

SHARE

Opis

Opis v pripravi,…

ensizym je nepogrešljiv dodatek, ki vsebuje več kot 80 bioaktivnih encimov. Ti v substratu pospešujejo razgradnjo odmrlih korenin. Odvečen organski material se z dodajanjem gnojila Sensizyme hitreje pretvori v ogljikove hidrate.

Advanced Nutrients Sensizyme očisti koreninski sitem starih in nedelujočih korenin in s tem prepreči razvoj nekaterih bolezni, zagotovi boljšo absorbcijo hranil ter omogoči rast novih korenin in koristnih mikroorganizmov v substratu. Poleg tega pa pospešjejo tudi rast in cvetenje ter pripomorejo k večjim donosom biljke.

Močan in zdrav koreninski sistem je osnova za hiter in pravilen razvoj rastline.

Encimi razstopljeni v gnojilu Sensizyme so do 3X bolj aktivni kot konkurenčna gnojila, zagotavljajo pri Advanced Nutrients. Sensizyme so izbrani visoko kakovostni bioaktivni encimi, ki skozi čas ne izgubijo svoje moči.

Z uporabo Advanced Nutrients Sensizyme boste lahko isti substrat uporabili večkrat.

NPK: 2-1-4

DOZIRANJE: 2ml na 1l vode od 1-6 tedna cvetenja.

SESTAVA: Psebna formula Advanced Nutrients mešanice xy-lanase, celuloza, beta-glukanaze in galactase,  patentiran način za izvlečki kvasa, monokalijeve fosfat.

Rastline z uporabo gnojil Advanced Nutrients rastejo in cvetijo hitreje ter proizvedejo večje in sočnejše sadove.

Pri Advanced Nutrients uporabljajo nakvalitetnejše surovine in proizvodne procese. Uporabnikom zagotavljajo izdelke ki delajo , stanejo manj in trajajo dlje poleg tega pa ustvarjajo fantastične rezultate.

Več na: www.advancednutrients.com

Nutrient calculator: www.advancednutrients.com/nutrient-calculator

Specifikacije

Velikost

,

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Prijava
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.