Vse za rastline! Enostavni nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Bio Grow – Green House Feeding

14.50 127.50 z DDV

BioGrow je mešanica “vse v enem” skrbno izbranih naravnih materialov, oblikovanih posebej za vegetativno rast hitro rastočih rastlin.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,
SHARE

Opis

BioGrow je mešanica “vse v enem” skrbno izbranih naravnih materialov, oblikovanih posebej za vegetativno rast hitro rastočih rastlin. Za vrhunsko rast so zagotovljena bistvena hranila, ki so rastlini ves čas na razpolago in se počasi sproščajo za oskrbo vseh hranil v obdobju 8 tednov.

Med vegetacijo potrebuje rastlina večjo količino dušika. Dušik spodbuja celice, da se delijo in razmnožujejo, zato rastline potrebujejo večje količine v fazi vegetativne rasti, ko je razvoj listov in korenin na vrhuncu.

Specifikacije

Proizvajalec

Green House

Velikost

, , , ,

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Prijava
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.