Vse za rastline! Enostaven nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Bio Feeding Starter Kit – Green House Feeding

74.95 z DDV

Bio Feeding Starter Kit je namenjen rasti, cvetenju in rodnosti. Rastlinam zagotovi vsa potrebna hranila. Najboljša izbira za ekološke vrtnarje!

Ni na zalogi

SHARE

Opis

Začetni komplet Bio Feeding Starter Kit vsebuje tri izdelke za popolno rast od začetka do konca. Sestavljen je iz gnojila za rast, gnojila za cvetenje in ojačevalca, ki je bogat z mikrobi za boljšo absorpcijo hranil v rastlinah.

SPLOŠNE LASTNOSTI:

  • S tem kompletom gnojil boste zagotovili, da imajo rastline vse kar potrebujejo. V paketu so tri različne vrste, zaradi katerih bodo vaše rastline imele optimalna sredstva za izboljšanje vaše pridelave.
  • Bio StarterKit vsebuje vse, kar potrebujete za uspešno ekološko pridelavo, in zadostuje za 100 -150L substrata.
  • S tem kompletom boste imeli popolna hranila od vegetativne faze do faze cvetenja, na vrhu pa popolnoma organske spojine, zaradi katerih se bo celoten proces razvijal na naraven način.
  • To je praktičen, inovativen sistem, ki vam pomaga, da kar najbolje izkoristite vse. Ne glede na to, ali veste o rastlinah ali ne, bo s tem triom gnojil na vaše vsakdanje življenje pozitiven vpliv.
  • Eno od gnojil se uporablja v fazi rasti, na kar 8 tednov pozabite, saj boste s to snovjo aktivirali njegovo zaščito. Druga se uporablja v fazi cvetenja, kjer jo bodo dodali, tako da bodo rastline ves čas dobro nahranjene z organskimi elementi. Prav tako učinkovito 8 tednov. In zadnji ima za cilj, da je substrat bolj kakovosten in da rastline rastejo zdravo. Uporablja se od začetka gojenja do začetka pranja korenin.

KOMPLET VSEBUJE: 

  • 1x Bio Grow (500gr): Biološko gnojilo v zrnih, oblikovano posebej za vegetativno rast vseh rastlin.
  • 1x Bio Bloom (500gr): Organsko gnojilo v zrnih, oblikovano posebej za cikel cvetenja vseh rastlin.
  • 1x Bio Enchancer (125gr): Biološki stimulator za rast in cvetenje. Mešanica huminskih kislin in morskih alg.

Specifikacije

Proizvajalec

Green House, Green House Feeding

Košarica 0
NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.