Vse za rastline! Enostavni nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Bio Bloom – Green House Feeding

16.50 139.50 z DDV

BioBloom je mešanica “vse v enem” skrbno izbranih naravnih materialov, izdelanih posebej za cvetenje in pridelavo plodov.

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,
SHARE

Opis

BioBloom je mešanica “vse v enem” skrbno izbranih naravnih materialov, izdelanih posebej za cvetenje in pridelavo plodov.

Za odlično pridelavo so zagotovljena bistvena hranila, ki so rastlini na voljo in se počasi sproščajo za oskrbo vseh hranil v obdobju 8 tednov.

BioBloom je edinstven izdelek, ki zagotavlja zadostne količine makro- in mikrohranil na najučinkovitejši način. Izdelek zagotavlja visoke količine fosforja v naravni obliki.

Specifikacije

Proizvajalec

Green House

Velikost

, , , ,

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Prijava
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.