Ambient Q100 100x100x200cm

224.50 z DDV

Growbox HOMEbox Ambient Q100 je šotor za notranje gojenje rastlin, ki se subtilno zlije z domačim ambientom.

“Beige is the new black!”

In stock

SHARE

Opis

Growbox HOMEbox Ambient Q100 je šotor primeren za notranje gojenje tropskih rastlin, čilijev, ali začimb za lastno uporabo. S svojim edinstvenim izgledom se lepo poda in skrije v domači dnevni sobi ali kuhinji. Dimenzije šotora 100x100x200cm.

Ambient for a beautiful living experience for home gardeners!

Prednosti in kvalitete growboxa  HOMEbox Ambient Q100:

  • PAR+ je ekskluzivna HOMEbox-ova supre reflektivana folija. Prednost odbojnega platna PAR+ je, da ta “pametni material” reflektira predvsem svetlobo, ki jo rastline potrebujejo za fotosintezo. To je elektro magnetna energija med 400 in 700 nm. Več PAR energije dobijo vaše rastline boljše rastejo in več plodov proizvedejo! Večina odbojnih materialov, ki so na tržišču, reflektira celoten svetlobni spekter in z njim tudi infra rdečo svetlobo-toploto. Kratica PAR pa pomeni Photosyntetical Activ Radiation, torej aktivno sevanje ki spodbuja fotosintezo.
  • Zračniki OmniFlow so premišljeno pozicionirani in nudijo dodaten nivo zračenja šotorov. Gre za učinkovit pasivni “intake” svežega zraka, ki prispeva k boljšemu pridelku.
  • Visoka zmogljivost, nosilnost  konstrukcije. HOMEboxi so sestavljeni iz še močnejših jeklenih palic premera 22mm. Stabilna konstrukcija uporabnikom nudi neomejene možnosti nošenja težkih svetlobnih in prezračevalnih sistemov.
  • Močne zadrge “Blackout-Zippers” ustvarjajo dobro svetlobno zaporo.
  • Odprtine “Tubes” so pri HOMEbox-u optimizirali za vas, glede velikosti, pozicije in količine.
  • Vsi HOMEbox-ovi šotori so opremljeni z “Double base” dodatnim dnom, za enostavnejše vzdrževanje in zaščito pred puščanjem vode oziroma vlage.

HOMEbox so šotori za notranjo vzgojo rastlin, ki jih so jih razvili na podlagi večletnih izkušnenj z “indoor growanjem” in vašim rastlinam nudijo vse kar potrebujejo.

Ambient je zadnja in neprekosljiva linija premičnih šotorov za gojenje saj ustvarja idealne pogoje za vzgojo rastlin “indoor”. Že samo ime Ambient pove, da gre za “growing” šotore, ki so estetski in se lepo integrirajo v bivalno okolje.

Za že več informacij sledite povezavi: https://www.homebox.net

Specifikacije

Proizvajalec

HOMEBox

Dolžina

100cm

Širina

100cm

Višina

200cm

Košarica 0
NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.