Vse za rastline! Enostaven nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

All In One Pellets

5.97 276.21 z DDV

Aptus All In One Pellets je 100% organsko gnojilo v obliki briketov, ki vašim rastlinam zagotavlja vsa potrebna NPK gnojila.

SHARE

Opis

Aptus organski peleti All in One so super za gojenje v zunanjih prostorih. S počasnim sproščanjem, do 12 tednov oz. 3 mesece, vašim rastlinam zagotavljajo vsa potrebna NPK gnojila, mikroelemente, L-amino kisline in biostimulante.

KAJ VSEBUJE ALL IN ONE PELLETS?

  • Optimalno razmerje hranil NPK, magnezij (Mg) in žvepo (S).
  • Organsko vezane mikroelemente kot so: bor (B), železo (Fe), mangan (Mn), cink (Zn)
  • L-aminokisline

UPORABA IN DOZIRANJE:

  • Z uporabo Aptus peletov All In One Pellets bodo vaše rastline pravilno preskrbljene z vsemi hranili in tako odporne na mnoge stresne dejavnike iz okolja.
  • Njihova uporaba je zelo enostavna, vmešamo jih v prst med presajanjem raslin ali jih kasneje dodamo, na zgornjo plast in enostavno zalivamo z vodo ali deževnico.
  • za kratko kultivacijo (3 mesece)… Zmešajte 50-100ml peletov v zemljo med presajanjem sadik ali jih naknadno posujte povrhu prsti.
  • za daljšo kultivacijo (6 mesecev)… Zmešajte 50-100ml peletov v zemljo med presajanjem sadik ali jih naknadno posujte povrhu prsti, po 2 mesecih posujete enako količino peletov po vrhu in dobro zalijte.
  • 1L peletov je dovolj za popolno oskrbo 10-15 rastlin, ali še več!
  • Preostanek peletov hranite na hladnem in suhem, kjer pravilno hranjeni lahko počakajo do 3 leta.

Več o izdelku na : https://www.aptus.si/

Specifikacije

Teža Ni na voljo
Velikost

, ,

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Prijava
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.