Planta Growshop Planta Growshop

Sensizyme

21.90 39.40 z DDV

Počisti

Opis

Opis v pripravi,…

ensizym je nepogrešljiv dodatek, ki vsebuje več kot 80 bioaktivnih encimov. Ti v substratu pospešujejo razgradnjo odmrlih korenin. Odvečen organski material se z dodajanjem gnojila Sensizyme hitreje pretvori v ogljikove hidrate.

Advanced Nutrients Sensizyme očisti koreninski sitem starih in nedelujočih korenin in s tem prepreči razvoj nekaterih bolezni, zagotovi boljšo absorbcijo hranil ter omogoči rast novih korenin in koristnih mikroorganizmov v substratu. Poleg tega pa pospešjejo tudi rast in cvetenje ter pripomorejo k večjim donosom biljke.

Močan in zdrav koreninski sistem je osnova za hiter in pravilen razvoj rastline.

Encimi razstopljeni v gnojilu Sensizyme so do 3X bolj aktivni kot konkurenčna gnojila, zagotavljajo pri Advanced Nutrients. Sensizyme so izbrani visoko kakovostni bioaktivni encimi, ki skozi čas ne izgubijo svoje moči.

Z uporabo Advanced Nutrients Sensizyme boste lahko isti substrat uporabili večkrat.

NPK: 2-1-4

DOZIRANJE: 2ml na 1l vode od 1-6 tedna cvetenja.

SESTAVA: Psebna formula Advanced Nutrients mešanice xy-lanase, celuloza, beta-glukanaze in galactase,  patentiran način za izvlečki kvasa, monokalijeve fosfat.

Rastline z uporabo gnojil Advanced Nutrients rastejo in cvetijo hitreje ter proizvedejo večje in sočnejše sadove.

Pri Advanced Nutrients uporabljajo nakvalitetnejše surovine in proizvodne procese. Uporabnikom zagotavljajo izdelke ki delajo , stanejo manj in trajajo dlje poleg tega pa ustvarjajo fantastične rezultate.

Več na: www.advancednutrients.com

Nutrient calculator: www.advancednutrients.com/nutrient-calculator

Specifikacije

Velikost

,

TOP

Vpis

Create an account

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Pozabljeno geslo? Prosim vpišite vaše uporabniško ime ali email naslov. Prejeli boste generirani link za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

No products in the list.

Added to wishlist! VIEW WISHLIST