Ponudba za gojenje Enostavni nakup Diskretna dostava

Kako do nas?

PH –

18.99 z DDV

100% organski regulator, rastlinam omogoča absorpcijo največje količine hranil!

Opis

Bionizz PH- je bil zasnovan in specifiziran za sektor ekološkega kmetovanja. Korekcija pH na naraven način je bistvenega pomena, da rastline lahko absorbirajo največjo količino hranil. Naravna formulacija Bio pH- omogoča hitro prilagajanje pH katerikoli vrsti substrata in katerikoli vrsti pridelka, ne da bi škodovala mikroživljenju tal.

Bio pH – je vodna raztopina iz citronske kisline, ki jo naravno najdemo v različnih agrumih, kot so limone. Zasnovan je tako, da odlično deluje s hranili Biobizz in se lahko uporablja pri vsakem zalivanju. Primerno je za uporabo v obdobju rasti in cvetenja. Bio pH – ne vsebuje močnih kislin. To pomeni, da je 100% organski regulator in ne škoduje mikroživljenju substrata.

UPORABA:

-Bio pH – se lahko uporablja tako v obdobju vegetacije kot v času cvetenja, pri vsakem zalivanju in v kombinaciji z vsakim Biobizz substratom ali tekočim izdelkom.

-Zmešajte potrebna hranila Biobizz in izmerite pH mešanice. Uporabite 0,1 ml Bio pH-, da znižate pH za 0,5 točke.

-Dodajte potrebno količino Bio pH-, mešajte 10 sekund in ponovno izmerite raven pH.

-Nadaljujte z dodajanjem Bio pH-, dokler ne dosežete optimalnega pH-območja 6,2-6,5 in ste pripravljeni dodati rastlinsko mešanico hranil.

 

Specifikacije

Velikost

SEZNAM ŽELJA

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Vpis
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Pozabljeno geslo? Prosim vpišite vaše uporabniško ime ali email naslov. Prejeli boste generirani link za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+