Ponudba za gojenje Enostavni nakup Diskretna dostava

Kako do nas?

Konopljina polnovredna moka 1kg

6.10 z DDV

Ekološka polnozrnata moka se pridobiva s stiskanjem olja iz konopljinih semen. Polnozrnato konopljino moko lahko mešamo tudi z drugimi vrstami moke. Ima visoko vsebnost beljakovin in prehranskih vlaknin.

In stock

Opis

Ekološka polnozrnata moka se pridobiva s stiskanjem olja iz konopljinih semen. Bogata je s prehranskimi vlakninami. Konopljina moka se uporablja za peko različnih vrst testa, kruha, peciva, palačink… Polnozrnato konopljino moko lahko mešamo tudi z drugimi vrstami moke. Lahko jo uporabimo za zgoščevanje juh in omak ali pa jo dodamo različnim vrstam smutijev. Priporočljivo je, da jo hranite v hladilniku in porabite v 30 dneh po odprtju. Ima visoko vsebnost beljakovin in prehranskih vlaknin.

 

Specifikacije

Proizvajalec

HannahBIZ

Profil
Seznam želja

Vpis

Create an account

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Pozabljeno geslo? Prosim vpišite vaše uporabniško ime ali email naslov. Prejeli boste generirani link za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

Added to wishlist! VIEW WISHLIST