Vse za rastline! Enostavni nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Akcija!

Komplet za potaknjence

35.55 z DDV-23% OFF

Super komplet za kaljenje semen ali ukoreninjenje potaknjencev. Komplet vsebuje Eazy Plug, pladenj s šoto, ki je idealen medij za potaknjence in kaljenje semen. Z Regulatorjem bodo mlade rastline lažje prenašale stres. Startbooster pa bo pripomogel, da bodo rastlinice imele vsa hranila za zdravo rast in bodo razvile močan koreninski sistem.
Enostavno vse kar potrebujete za vitalne sadike, z močnimi koreninami, ki bodo zrasle v močne in zdrave rastline.

Check In stock

Opis

Ponujamo vam super komplet za kaljenje semen ali ukoreninjenje potaknjencev. Enostavno boste razvili vitalne sadike, z močnimi koreninami, ki bodo zrasle v močne in zdrave rastline.

Eazy Plug je pladenj s šoto, ki je idealen medij za potaknjence ali kaljenje semen. V Aptus-ovem Believer Packu pa boste našli Regulator in Startbooster. Z Regulatorjem bodo mlade rastline lažje prenašale stres iz okolja. Startbooster pa pripomore, da bodo mlade rastline imele vsa potrebna hranila za zdravo rast in bodo razvile močan koreninski sistem. Regulator in Startbooster lahko uporabljate tudi pri večjih rastlinah vse do faze cvetenja. Uporabljate ju lahko tudi za vse sobne zelene rastline 1x mesečno.

 

Komplet vsebuje:

Eazy plug pladenj vsebuje 150 kock s šoto za vzgojo rastlin. Posebnost je njegova formula, ki omogoča izredno hitro in kvalitetno rast korenin. Zaradi tega se lahko uporablja tako za semena, kot tudi za potaknjence. Šotne kocke imajo zadostno količino gnojil za prva 2 tedna ter idealen pH in EC. Ker so rastni pogoji vedno optimalni, Eazy Plug zagotavlja hitro in močno kalitev in ukoreninjenje.

Aptus Believer Pack je komplet dveh izdelkov, ki vas bo prepričal v profesionalnost in enostavnost uporabe Aptus gnojil! Gnojila Aptus so visokokoncentrirana gnojila nizozemskega proizvajalca, ki zagotavljajo zdrave rastline. Regulator in Startbooster sta organska pripravka, kjer so hranila vezana na levosučne aminokisline in zato hitro dostopna rastlinam.

  • Regulator je aditiv, ki ga lahko uporabljamo skupaj s katerimikoli gnojili. Rastlinam pomaga lažje prenašati sters iz okolja, kot so pomankanje vlage ali temperaturne razlike. Ključen je tudi za pravilno absorbcijo hranil in pravilno rast in razvoj vseh rastlinskih celic.
  • Startbooster pa je izredno učinkovit organski booster, za razvoj koreninskega sistema in vitalno rast vseh vrst rastlin. Zadovoljne bodo vse zelene rastline, zelišča ali sobne rastli pa tudi cvetlice in plodovke v vegetativni fazi. Startbooster se lahko uporablja tudi, kot pripravek za razvoj korenin pri podtaknjencih in klonih, zelo dobrodošel je pri vsakem presajanju. https://planta.si/believer-pack/

Believer Pack vsebuje:

 

 

Da bodo sadike še lepše rasle pobrskajte še med drugimi našimi izdelkie:

  • Rastlinjaka soft plastic ali Rastlinjak 58X40X22,5, ki bo poskrbel za zadrževanje vlage in s tem še hitrejše kaljenje, ukoreninjanje in rast rastlin v začetni fazi.
  • Grelna podloga 30W s to grelno podlogo boste enostavno vsak propagator/rastlinjak spremenili v ogrevani propagator po potrebi, saj nekatera semena za kaljenje potrebujejo toplejše okolje.

 

Specifikacije

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Vpis
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Pozabljeno geslo? Prosim vpišite vaše uporabniško ime ali email naslov. Prejeli boste generirani link za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.