Vse za rastline! Enostaven nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Ventilator PK150 2-speed

144.00 z DDV

Primaklima ventilator PK150 2 speed

In stock

SHARE

Opis

Prima Klima PK150-2 je visoko učinkovit dvostopenjski linijski kanalski ventilator, opremljen s centrifugalnim motorjem ebm-papst RadiCal z nazaj ukrivljenimi lopaticami, ki je optimalno prilagojen ohišju. Celotno ohišje je izdelano iz visoko odpornega, ognjevarnega poliamida (najlona). Dolgotrajni kroglični ležaji, ki ne potrebujejo vzdrževanja, prispevajo k posebej nemotenemu teku motorja. Krmilni sistem, priključki in kondenzator so v celoti integrirani v ohišje. Na voljo v različici 115 V in z alternativnimi priključnimi kabli. Lastnosti: – ebm-papst RadiCal motor – Propeler z nazaj ukrivljenimi rezili – Nizka poraba energije – Nizke emisije hrupa – Aerodinamično optimizirana oblika – Na udarce odporno in vzdržljivo ohišje – Povezava in krmilni sistem v ohišju
Spletna stran izdelka: Prima Klima

 

PROIZVAJALEC: Primaklima
MODEL: PK 150-2 speed
TIP: Cevni ventilator
PREMER: 150 mm
PRETOK: 390/760 m³/h
NAPETOST: 230 V – 50 / 60 Hz
MOČ: 108 W
ELEKTRIČNI TOK: 0.47 A
TEŽA: 4300 g
Dimenzije: 340mm x 232mm (w/h)

Specifikacije

Proizvajalec

Primaklima

Moč

100W

Pretok

820m³/h

Premer

160mm

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Prijava
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.