Vse za rastline! Enostaven nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Titan F1 (Auto)

64.00 97.00 z DDV

Titan F1 Izstopa kot ena najmočnejših možnosti v liniji hibridov F1. Zahvaljujoč svojemu genetskemu rodu proizvaja neverjetno visoke ravni THC-ja in polno slastnih terpenov. Poleg tega rastline dosežejo skromne višine (do 75cm), hkrati pa dajejo impresiven pridelek.

SHARE

Opis

S povprečno višino 65cm lahko gojite Titan F1 skoraj povsod in ohranite zasebnost. Ta grmasta rastlina ima morfologijo indice, veliko število trihomov in se razvije v zrel primerek v približno 73 dneh od kalitve. Pripravite se na enoten, dosleden pridelek, ki bo uspeval v praktično vseh okoljih.

Ta samocvetoča sorta sprosti močen terpenski profil, sestavljen večinoma iz mircena, pinena, bisabolola in limonena. Te aromatične spojine skupaj ponujajo note sadja, sladkarij in limonske trave. Z najvičjo koncentracijo THC v F1 hibridni ponudbi, Titan F1 izvaja močan in hitro delujoč učinek, ki sprosti mišice in zbistri um. Popoln za uživanje po dolgem dnevu.

Royal Queen Seeds prvi na svetu predstavljajo novo linijo hibridnih semen F1, ki vsakič dajejo stabilen in enakomeren pridelek.

Hibridi F1 so prihodnost razvoja genetike konoplje, saj ponujajo neprekosljivo stabilnost, moč in donos. Za razliko od običajnih hibridov, ki jih je mogoče ustvariti s križanjem skoraj vseh dveh vrst konoplje, hibridi F1 nastanejo s križanjem dveh čistih vrst (znanih tudi kot “inbred”) genetskih linij. Nastale sadike zrastejo večje in močnejše, prav tako pa ohranijo stabilne rastne lastnosti, kar ima za posledico enoten, stabilen pridelek.

Med tem ko so semena F1 že dolgo običajna v svetu zelenjav in okrasnega vrtnarstva, so popolnoma nova za konopljo. Pri RQS so pionirji hibridov F1, saj so prvi, ki ponujajo pristna semena konoplje F1, ki spreminjajo gojenje v kateremkoli obsegu.

Kakšne so prednosti hibridnih semen F1:

  • Enotne rastline s stabilnimi lastnostmi rasti (brez izrazitih fenotipskih variacij).
  • Izboljšana moč, posledično hitrejša rast in močnejša odpornost na neugodne razmere in stres.
  • Višji donosi.
  • Večja in stabilnejša proizvodnja kanabinoidov in terpenov, kar ima za posledico močnejši in stabilnejši končni produkt.
  • Zrastejo v rastline z neprimerljivo stabilnostjo, enotnostjo in močjo ter proizvajajo vrhunske cvetove v zaprtih prostorih, na prostem ali v rastlinjaku.
  • Višja in stabilnejša koncentracija terpenov in kanabinoidov.
Vse Royal Queen Seeds F1 genetike so feminizirani automatiki.

Pozor!
V republiki Sloveniji je gojenje omenjene rastline prepovedano!
Semena so namenjena izključno v zbirateljske namene.
Podjetje SEME d.o.o ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Povezava do proizvajalca: https://www.royalqueenseeds.com/f1-hybrid-cannabis-seeds/624-titan-f1.html

Povezava do ostalih semen RQS: https://planta.si/royal-queen-seeds/

Specifikacije

Proizvajalec

Royal Queen Seeds

Količina

,

Košarica 0
NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.