Vse za rastline! Enostaven nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Terpinator

59.68 103.00 z DDV-24% OFF

TERPINATOR je edinstven izdelek na trgu, ki je formuliran tako da potencira koncentracijo terpenov in aromatičnih rastlinskih olj ter pripomore k razvoju številnih žlez, ki te terpine proizvajajo.

Da bodo plodovi sočnejši in bolj aromatični ter cvetovi polni smole!

SHARE

Opis

TERPINATOR je gnojilo za rastline z lahko dostopnim kalijem (K), ki spodbuja nastajanje terpenov in drugih aromatičnih rastlinskih olj in smole. Terinator deluje tako, da spodbuja narvno proizvodnji rastlinskih smol. Z njegovo uporabo rastlina razvije še več žleznih mest, kjer se smola in olja proizvajajo.

Za maksimalno proizvodnjo terpenov in ostalih rastlinskih olj oz. smole.

Kaj so terpeni? 
Terpeni so snovi, ki jih najdemo v eteričnih oljih, rastlinskih sokovih in smolah, so ključni za vonj in aromatičen okus rastlin. Vsaka rastlina proizvaja določene terpene, ki ji dajejo specifičen okus, vonj, aromo.
Najbolj znana terpena sta limonin in mirisan grenivke. Raziskovalci so opazili, kako moč vonjev vpliva na naše razpoloženje. Terpeni imajo bološki učinek na naše telo, na primer terpeni v metinem čaju pripomorejo da se počutimo sproščeno.
Terpinator lahko uporabljamo skozi celotno obdobje rsti in cvetenja. Lahko se ga uporablja v vseh medijih in v kombinaciji z drugimi gnojili. Terpinator ima nevtralno pH vrednost.

NPK 0-0-4

Doziranje

vegetacija: dodajte 5ml do 10ml na 1galon (3,785L) vode, oz. 1ml do 2,5ml na 1L vode 

cvetenje_ dodajte 10ml do 30 ml na 1galon (3,785L) vode, oz. 2,5ml do 7ml na 1L vode 

več o izdelku na: https://www.terpinator.com

Specifikacije

Velikost

, ,

Košarica 0
NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.