Vse za rastline! Enostaven nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Soil Attack Liquid

23.00 183.96 z DDV

Aptusov Soil Attack Liquid je 100% organski izdelek, ki preprečuje probleme s škodljivci in zajedavci, ki živijo ali se razvijejo v substratih in tako zaščiti koreninski sistem.

SHARE

Opis

Aptus Soil Attack Liquid preprečuje probleme s škodljivci, ki se zaredijo ali razvijejo v substratu in lahko poškodujejo rastlino in njen koreninski sistem. Ta 100% organski pripravek iz naravnih eteričnih olj tropske rastline učinkuje tako, da ohromi prehranjevalni in reproduktivni mehanizem škodljivcev in jih tako izstrada. Poleg tega naravna olja naredijo medij neprimeren za razvoj jajčec.

SOIL ATTACK VSEBUJE:

  • Izdelek Soil Attack Liquid vsebuje posebno formulirano naravno olje iz semen tropskega drevesa. To naravno olje se uporablja že številna leta za različne medicinske in botanične namene.
  • Soil Attack Liquid vsebuje najčistejšo, visoko koncentrirano utekočinjeno obliko tega olja. Soil Attack Liquid je čist izdelek, ki ni razredčen z vodo.

DOZIRANJE IN UPORABA:

  • Soil Attack Liquid dodajte v razmerju 2,5-5ml na 10 L vode, po tem ko presadite rastline. S tem preprečite razvoj škodljivcev skozi celotno obdobje rasti.
  • Lahko ga dodajate tudi med zalivanjem v kombinaciji z ostalimi Aptus hranili.
  • Je dobro topen v vodi in zato primeren za uporabo v namakalinih sistemih.

NAMIGI USPEŠNIH PRIDELOVALCEV:

  • Preventivna uporaba izdelka Soil Attack odganja žuželke, ki živijo v prsti, med celotnim rastnim ciklom.
  • Dodajte Soil Attack med presaditvijo ali v katerim koli koraku regeneracije prsti.

Še več informacij na spodnji povezavi:

http://aptus-holland.com/insect_soil_care/soil-attack-liquid/

Specifikacije

Velikost

,

Košarica 0
NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.