Vse za rastline! Enostaven nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Rhino Skin

37.00 120.00 z DDV

Rhino Skin je aditiv, ki vsebuje kalijev silikat, za stabilnejše in odpornejše rože.

SHARE

Opis

Opis je v obdelavi…

Rhino Skin je aditiv, ki vsebuje kalijev silikat, ta je ključen za zdravo in trdno celično steno vsake biljk, posledično bodo vaše rože bolj odporne in stabilnejše, veje pa bodo brez problema nosile bujne cvetove in težke plodove.

Kalijev silikat pri rastlinah zmanjšuje negativne vplive vročine, mraza, suše ali zadrževanja vode v tleh. Poleg tega omili znake pomanjkanja določenih hranil ter zavira absorbcijo prevelikih količin železa, mangana ter aluminija v kislih tleh. Z uporabo kalijevega silikata lahko pospešimo tako rast zelenih delov rastlin, kot tudi korenin. Teža sadežev se z uporabo kalijevega silikata poveča za od 18 do 80 %. Poleg tega je kalijev silikat naravni fungicid in ojačevalec celičnih struktur (rastline zdržijo močnejše sile). Uporaba kalijevega silikata je večinoma dovoljena pri ekološki pridelavi!

Rhino Skin, kot ostali produkti kanadskega proizvajalca Advanced Nutrients ne vpliva na pH vrednost pripravka, kar zagotavlja njihova tehnologija “pH Perfect Technology”. Rhino Skin je primeren za vse medije zemlja, kokos, hydroponika, aeroponika,…

Doziranje:

Dodajajte v fazi cvetenja od 1. do 6. 2ml/1L vode.

Več na: www.advancednutrients.com

Nutrient calculator: www.advancednutrients.com/nutrient-calculator

Rastline z uporabo gnojil Advanced Nutrients rastejo in cvetijo hitreje ter proizvedejo večje in sočnejše sadove. Pri Advanced Nutrients uporabljajo nakvalitetnejše surovine in proizvodne procese. Uporabnikom zagotavljajo izdelke ki delajo, stanejo manj in trajajo dlje poleg tega pa ustvarjajo fantastične rezultate.

Specifikacije

Velikost

,

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.