Vse za rastline! Enostavni nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Rhino Skin

37.00 95.20 z DDV

Rhino Skin je aditiv, ki vsebuje kalijev silikat, za stabilnejše in odpornejše rože.

SHARE

Opis

Opis je v obdelavi…

Rhino Skin je aditiv, ki vsebuje kalijev silikat, ta je ključen za zdravo in trdno celično steno vsake biljk, posledično bodo vaše rože bolj odporne in stabilnejše, veje pa bodo brez problema nosile bujne cvetove in težke plodove.

Kalijev silikat pri rastlinah zmanjšuje negativne vplive vročine, mraza, suše ali zadrževanja vode v tleh. Poleg tega omili znake pomanjkanja določenih hranil ter zavira absorbcijo prevelikih količin železa, mangana ter aluminija v kislih tleh. Z uporabo kalijevega silikata lahko pospešimo tako rast zelenih delov rastlin, kot tudi korenin. Teža sadežev se z uporabo kalijevega silikata poveča za od 18 do 80 %. Poleg tega je kalijev silikat naravni fungicid in ojačevalec celičnih struktur (rastline zdržijo močnejše sile). Uporaba kalijevega silikata je večinoma dovoljena pri ekološki pridelavi!

Rhino Skin, kot ostali produkti kanadskega proizvajalca Advanced Nutrients ne vpliva na pH vrednost pripravka, kar zagotavlja njihova tehnologija “pH Perfect Technology”. Rhino Skin je primeren za vse medije zemlja, kokos, hydroponika, aeroponika,…

Doziranje:

Dodajajte v fazi cvetenja od 1. do 6. 2ml/1L vode.

Več na: www.advancednutrients.com

Nutrient calculator: www.advancednutrients.com/nutrient-calculator

Rastline z uporabo gnojil Advanced Nutrients rastejo in cvetijo hitreje ter proizvedejo večje in sočnejše sadove. Pri Advanced Nutrients uporabljajo nakvalitetnejše surovine in proizvodne procese. Uporabnikom zagotavljajo izdelke ki delajo, stanejo manj in trajajo dlje poleg tega pa ustvarjajo fantastične rezultate.

Specifikacije

Velikost

,

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Prijava
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.