Vse za rastline! Enostaven nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Pure Factory LED bar Vege 42W

115.00 z DDV

LED bar Pure Factory je namenjena za fazo vegetacije, hladen spekter 6500K (belo modra svetloba).

In stock

SHARE

Opis

LED luči se vedno boj uveljavljajo v domačih in profesionalnih rastlinjakih, saj so varčne in visoko zmogljive. Lamela LED s hladno svetlobo priznanega proizvajalca Pure Factory je najboljša izbira za vse, ki želite vzgojiti ali razmnoževati sadike in potaknjence, klone. LED sijalka Pure Factory je namenjena za fazo vegetacije, saj oddaja hladno belo svetlobo – moder svetlobni spekter 6500K.

LED bar je enostaven za uporabo in primeren za vse vrste rastlinjakov. Kljub varčnosti, samo 42W porabe, je učinkovit, kot približno 150W sijalka za vegetacijo/rast.
Teža

1 kg

Dimenzije

950x40x30 mm

Dolžina

95cm

Spekter

Hladna svetloba 6500K

 

Poglejte tudi 26W, krajšo LED lamelo: https://planta.si/cultilite-led-vege-26w/

 

 

Specifikacije

Proizvajalec

Led

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Prijava
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.