Akcija!

Pokrov za vazo 25×25 cm

2.75 z DDV-10% OFF

Pokrov lahko uporabljate samostojno ali za na vazo. Vaše mlade rastlinice ščiti pred napagalnimi zajedalci in zadržuje vlago, ki je še tako pomembna v zgodnji fazi rasti.

Mlade rastline lahko pokrite posadite zunaj še prej!

In stock

SHARE

Opis

Pokrov lahko uporabljate samostojno ali za na vazo. Uporablja se kot majhen rastlinjak, ščiti vašo mlado rastlino pred napagalnimi zajedalci in zadržuje vlago, ki je še tako pomembna v zgodnji fazi rasti.

Pokrov za vazo 25x25cm se odlično prilega 11L vazi dimenzij 25x25x25,5cm. Je prozoren in ima na vrhu režo, s katero uravnavate kroženje zraka in zadržujete vlago. Idealno za ustvarjanje mikroklime.

S pokrovom za vazo 25x25cm bo vaša 11L vaza postala mini rastlinjak.

Pokrov mladim rastlinam in podtaknjencem nudi zavetje pred vetrom, mrazom, premočnim soncem in zajedalci. Hkrati pa zadržuje vlago, ki je v zgodnji fazi rasti zelo pomembna.

Izdelek je odlična rešitev za mlade rastline in autoflovering, saj jih lahko pokrite posadite zunaj že prej!

Specifikacije

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Prijava
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.