Vse za rastline! Enostaven nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

PH –

18.99 z DDV

100% organski regulator, rastlinam omogoča absorpcijo največje količine hranil!

SHARE

Opis

Bionizz PH- je bil zasnovan in specifiziran za sektor ekološkega kmetovanja. Korekcija pH na naraven način je bistvenega pomena, da rastline lahko absorbirajo največjo količino hranil. Naravna formulacija Bio pH- omogoča hitro prilagajanje pH katerikoli vrsti substrata in katerikoli vrsti pridelka, ne da bi škodovala mikroživljenju tal.

Bio pH – je vodna raztopina iz citronske kisline, ki jo naravno najdemo v različnih agrumih, kot so limone. Zasnovan je tako, da odlično deluje s hranili Biobizz in se lahko uporablja pri vsakem zalivanju. Primerno je za uporabo v obdobju rasti in cvetenja. Bio pH – ne vsebuje močnih kislin. To pomeni, da je 100% organski regulator in ne škoduje mikroživljenju substrata.

UPORABA:

-Bio pH – se lahko uporablja tako v obdobju vegetacije kot v času cvetenja, pri vsakem zalivanju in v kombinaciji z vsakim Biobizz substratom ali tekočim izdelkom.

-Zmešajte potrebna hranila Biobizz in izmerite pH mešanice. Uporabite 0,1 ml Bio pH-, da znižate pH za 0,5 točke.

-Dodajte potrebno količino Bio pH-, mešajte 10 sekund in ponovno izmerite raven pH.

-Nadaljujte z dodajanjem Bio pH-, dokler ne dosežete optimalnega pH-območja 6,2-6,5 in ste pripravljeni dodati rastlinsko mešanico hranil.

 

Specifikacije

Velikost

Košarica 0
NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.