Vse za rastline! Enostavni nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Konopljina semena – oluščena 240g

8.90 z DDV

Nežno pražena in začinjena, so odličen prigrizek, uživamo jih lahko sveža ali v kombinaciji s slanimi ali sladkimi jedmi.Oluščena konopljina semena vsebujejo veliko beljakovin in esencialnih maščobnih kislin. Hranite na hladnem, temnem in suhem mestu.

In stock

SHARE

Opis

Ekološko pridelana oluščena konopljina semena Hannahbiz so najslajši del konoplje. Oluščeno seme vsebujejo veliko beljakovin in esencialnih maščobnih kislin (omega-3, omega-6, omega9). Ker je seme oluščeno vebuje nekoliko manj vlaknin, kot drugi semenski izdelki. Uporabimo jih lahko pri sladkih ali slanih jedeh. Nežno pražena in začinjena, so odličen prigrizek, uživamo jih lahko tudi sveža. Hranite na hladnem in suhem mestu.

Specifikacije

Proizvajalec

HannahBIZ

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Vpis
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Pozabljeno geslo? Prosim vpišite vaše uporabniško ime ali email naslov. Prejeli boste generirani link za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.