Vse za rastline! Enostaven nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Mars Hydro TS3000 LED

440.50 z DDV

Visoko zmogljiv 450W LED sistem.

Nizka zaloga

Kategoriji: , Oznake: , ,
SHARE

Opis

Spekter svetlobe LED luči TS3000 je zelo podoben naravni sončni svetlobi, zato je sistem primeren za vse faze notranjega gojenja (vegetacija, cvetenje). Zagotavlja največjo količino in kakovost končnega izdelka ter daje boljše rezultate kot tradicinalne HID žarnice (MH, HPS…). Sistem zagotavlja visoko reflektivnost in neslišno delovanje. V cvetenju pokrije 1,2m x 1,2m, v vegetaciji pa brez problema tudi 1,5m x 1,5m. Ob delovanju pri polni moči porabi 450W. Največjo svetilnost in pridelek dobimo ob zaporedni povezavi več enakih LED sistemov, ki se medsebojno dopolnjujejo in svetlobno pokrivajo.

Omogoča pridelek do 1,5g/W.

Specifikacije

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Prijava
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.