Mars Hydro SP3000

440.00 z DDV

300W visoko-efektiven LED sistem.

Nizka zaloga

Kategoriji: , Oznake: , ,
SHARE

Opis

LED sistem SP3000 je sestavljen iz najboljših komponent. Samsung lm301b je eden izmed najboljših čipov za LED luči na tržišču, ki zagotavlja večji svetlobni izkoristek, proizvaja manj toplote in ima daljšo življenjsko dobo kot predhodniki. Tudi Osramove rdeče LED diode so znan in kvaliteten proizvod, ki ga prav tako uporablja ta in drugi visoko-efektivni LED sistemi.

SP3000 je sestavljena iz 960 LED diod. Vsaka je močna približno 0,3W, saj je pri tej moči dioda dosega tudi enega največjih izkoristkov glede na kombinacijo svetilnosti in energetske porabe. Največja svetilnost PPFD, ki jo ta sistem doseže je okrog 2,8µmol/J, kar potencialno povečuje donosnost do 50% napram starim HID (MH, HPS) lučem.

Luč je primerna za pokritje površine 60cm×150cm. Ima priklop za vezavo več zaporednih sistemov, pri čemer dosega najboljše rezultate. Primerna je za uporabo v vseh fazah rasti (vegetacija in cvetenje).

Sistem nima notranjega ventilatorja. Za hlajenje uporablja aluminijasti hladilnik, ki dosega učinkovito odvajanje toplote.

Ustreza standardom vodoodpornosti IP65. Lahko jo brez skrbi uporabljate v prostorih z visoko vlažnostjo zraka.

Specifikacije

Košarica 0
NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.