Vse za rastline! Enostaven nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Organic Nutrients STARTER KIT

73.90 z DDV

Komplet organskih gnojil. Vse kar potrebujete za zdravo obogateno pridelavo.

In stock

SHARE

Opis

Organic Nutrients so slovenska organska gnojila z odličnimi rezultati.

Starter kit je paket gnojil, ki vsebuje vse, kar rastline potrebujejo za razvoj zdravega koreninskega sistema, bujno in zdravo rast ter velik pridelek. Komplet zadostuje za 10-20 rastlin in se lahko uporablja za gojenje na prostem in v zaprtih prostorih. Kakovostna organska gnojila obogatijo vaše rastline ter dobijo vsa potrebna hranila od faze vegetacije do faze cvetenja. Zaradi organske aktivnosti naravnih gnojil se kakovost tal izboljša, kar omogoča okusnejše in večje pridelke. Primerno za ekološko pridelavo v skladu z Uredbo Sveta (ES) št. 834/2007 o ekološki pridelavi.

Komplet vsebuje:

Big plant, Big startPower plant, PK juice in Mykorizo premium.

 

 

 

Specifikacije

Proizvajalec

Organic Nutrients

Kapaciteta rastlin

10-20 rož

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Prijava
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.