Knjiga Konoplja v medicini

28.00 z DDV

Knjiga Konoplja v medicini – mehka vezava; razlaga kako si s konopljo pomagamo do boljšega zdravja in počutja v današnjem stresnem okolju, avtorice doc. dr. Tanje Bagar. Knjiga je napisana v poljudno znanztvenem jeziku in je odlično čitivo za vsakogar, tako laike kot poznavalce medicine.

In stock

SHARE

Opis

Knjiga Konoplja v medicini; kako si s konopljo pomagamo do boljšega zdravja in počutja, avtorice doc. dr. Tanje Bagar.

Knjiga Konoplja v medicini razloži pomen kanabinoidov pri boleznih, s katerimi se spopada sodobna medicina, govori o preventivi in nasplošno pomaga pri razumevanju konoplje ter njene vloge pri zdravljenju. Knjiga je poljudno znanstveni priročnik, ki vam bo pomagala razumeti kaj so kanabinoidi in zakaj je konoplja tako vsestanska in koristna rastlina ter kako si z njo lajšati bolezenska stanja, ki so posledica sodobnega (stresnega) načina življenja.

 

Knjigo je napisala doc. dr. Tanja Bagar, slovenska mikrobiologinja. Je direktorica inštituta Icanna in docentka na Alma Mater Europaea – ECM ter predsednica strokovnega sveta Mednarodnega inštituta za kanabinoide.

Specifikacije

Košarica 0
NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.