Vse za rastline! Enostavni nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Kalibracijska solucija EC µS/cm12880 20ml

2.10 z DDV

Kalibracijska solucija za kalibriranje PH testerja.

In stock

Kategoriji: ,
SHARE

Opis

Tekočina za kalibriranje PH testerja.

Na delovanje sond za prevodnost vpliva nabiranje ostankov in staranje. Laboratorijski standard prevodne raztopine 12880 µS/cm, pripravljen na podlagi NIST sledljive raztopine kalijevega klorida, ki vam omogoča ponovno umerjanje merilnika prevodnosti ali testerja. V priročniku merilnika poiščite ustrezen kalibracijski standard za vas. Odčitki prevodnosti vplivajo na temperaturo. V pomoč pri tem je na vsako vrečico natisnjen grafikon dejanske vrednosti µS/cm pri različnih temperaturah.

Rešitve prevodnosti v Milwaukeeju so označene s številko serije in datumom trajanja ter pakirane v zračno tesno vrečko, varno pred posegi.

PROIZVAJALEC

Milwaukee

TIP

Kalibracijska solucija

MODEL

EC 12880

KOLIČINA

20ML

TEŽA

30g

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povezava do proizvajalca: https://milwaukeeinstruments.eu/Milwaukee-M10030B-12880-S-cm-Conductivity-Calibration-Solution-Sachets-25

Preverite še večje pakiranje za večkratno uporabo: https://planta.si/kalibracijska-solucija-12880-%c2%b5s-cm-230ml/

Specifikacije

Proizvajalec

Milwaukee

Količina

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Prijava
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.