Vse za rastline! Enostavni nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

GIB 315W CMH Full Spectrum 4200 K

103.00 z DDV

GIB CMH (Ceramic Metal Halid) 315W je zelo kvalitetna žarnica z daljšo življenjsko dobo in celotnim svetlobnim spektrom, primerna tako za vegetacijo kot cvetenje.

In stock

SHARE

Opis

CMH svetilke so trenutno najboljša svetlobna tehnologija HID na trgu žarnic za vzgojo rastlin. CMH sijalke -keramične kovinske halogenske žarnice so evolucija prejšnjih HPS kovinskih halidnih žarnic. Imajo vse prednosti klasične HPS tehnologije, odlikuje pa jih širši svetlobni spekter, ki je še bolj podoben sončni svetlobi.

GIB CMH (Ceramic Metal Halid) 315W je zelo kvalitetna žarnica z daljšo življenjsko dobo in celotnim svetlobnim spektrom, primerna tako za vegetacijo kot cvetenje.

Zaradi keramičnega ustja žarnica zdrži večjo vročino. Zato v teh CMH žarnicah uporabljajo druge pline, kot v klasičnih HPS žarnicah. Uporaba drugih plinov omogoča nastanek svetlobnih spektrov, ki so še bliže spektru sončne svetlobe na kar rastline reagirjo z bolj bujno rastjo in cvetenjem.

Prednosti:

  • Celoten spekter, najbližji sončni svetlobi
  • Idealen za vse razvojne faze, še posebej za vegetativno
  • Zagotavlja bolj kompaktno strukturo rastline in bolj naravno razporeditev internodijev
  • Lahko se uporablja kot ena svetilka ali kot dodatek k obstoječi razsvetljavi
  • Varna dvojna zasteklitev sijalke
  • Daljša življenjska doba, do 20.000 ur
  • Kompaktna velikost

Specifikacije

Proizvajalec

GIB Lightning

Moč

315W

Tip sijalke

CMH

Stadij

Rast in cvetenje

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Vpis
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Pozabljeno geslo? Prosim vpišite vaše uporabniško ime ali email naslov. Prejeli boste generirani link za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.