Ripen

7.40 65.50 z DDV

Gnojilo za vse načine gojenja: hidroponiki, izven zemlje in v zemlji, pospešuje razvoj plodov in izboljšuje metabolizem rastline!

SHARE

Opis

Ripen je gnojilo, ki se uporablja v končni fazi cvetenja in za vse načine gojenja: hidroponiki, izven zemlje in v zemlji.
Izdelan je predvsem za pospeševanje razvoja plodov in za izboljšanje njihovih aktivnih substanc.
Ripen vsebuje vse tiste sestavine, ki jih rastlina potrebuje za dokončanje ciklusa cvetenja in fruktifikacije.
Posebno pozornost je potrebno nameniti doziranju.
Na koncu svojega življenjskega ciklusa je rastlina oslabela, zato ji gnojilo povrne življenjske moči in ji omogoča ponovni razcvet.

Ripen deluje na različnih ravneh:

  • V rastlini sproži signale, ki jo opozarjajo, da je na koncu svojega življenjskega ciklusa (rastlina se razcveti in pospeši fruktifikacijo z namenom, da se razmnoži še preden odmre)
  • Spodbuja rastlino k povečanju obrambe in posledično tudi svojih aktivnih funkcij
  • Rastlino oskrbuje z vsemi potrebnimi minerali
  • V primeru, da rastlina akumulira nitrat ali oligo-elemente, ji olajša metabolizacijo teh odpadnih snovi in posledično izboljša tudi okus pridelka

Izdelek je narejen na osnovi mineralnih soli.
Ripen nam omogoča, da pridelek hitreje privedemo do njegove končne faze, se pravi, še preden le-tega uniči vlažno in hladno obdobje.
Poleg tega nam zagotavlja tudi hitrejši razvoj poznejših rastlin.
V primeru napada patogenih klic ali insektov, zagotavlja pospešen cikel ter pridobivanje pridelkov, preden le-ti propadejo.
Nazadnje pa omogoča povečanje aktivnih funkcij zdravilnih, aromatičnih in kulinaričnih rastlin.

Specifikacije

Teža Ni na voljo
Velikost

, , ,

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Prijava
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.