Vse za rastline! Enostaven nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

ePapillon 600W

398.82 z DDV

ePapillon je profesionalni komplet za razsvetljavo, ki vključuje odprti reflektor, nastavljivo dušilko in sijalko. Funkcionalnost sistema za razsvetljavo ePapillon je, da usmeri več svetlobe proti tlom, sočasno pa se toplota izgublja, skozi odprte reže nadstreška.

Enaka količina energija za več svetlobe.

Ni na zalogi

Kategoriji: ,
SHARE

Opis

Koncept odprtega reflektorja, ustvari bolj naravno prenašanje toplote in cirkuliranje zraka, ker se toplota enakomerno razporedi v okolje/zrak. Tako rastline niso direktno izpostavljene toploti, ki se proizvede ob svetenju luči, kar prepreči nastajanje tako imenovanih “hot spotov”, ki lahko poškodujejo rastline.

Reflektor Papillon zaradi posebno izdelane odbojne površine Vega aluminjia enakomerno razprši svetlobo in zagotavlja maksimalno odbojnost. ePapillon proizvede širši snop svetlobe, ki prodira globje v rastlino.

Še ena prednost patentiranega refektorja z vmesnim prostorom pod nadstreškom je, da prepreči pregrevanje luči, kar zagotavlja daljšo življensko dobo sijalke. Njegovo relativno majhno ohišje se manj segreva, zato ni nevarnosti v primeru stika z drugimi stvarmi, saj se ohišje ne segreje na več kot 50 ºC.

Skratka, enaka količina energija za več svetlobe!

Superiorni reflektor za več kot 92% odbojnost in svetlejša 600 watt EL luč, naredita Sistem ePapilon najučinkovitejši pri merjenju PAR izkoristka na watt.

LASTNOSTI:

  • 600W dušilka
  • Reflektor iz Vega aluminija večje gostote, ki je skoraj neuničljiv
  • Patenterana oblika odprtega reflektorja za več kot 92% odbojnost, ki zagotavlja nižjo stopnjo segrevanja in s tem daljšo življensko dobo sijalke
  • Sistem vsebuje 600W HPS sijalko
  • Maksimalna odbojnost, več od 92%
  • Zatesnjeno ohišje obstojno na ekstremno nihanje zračnega tlaka
  • Enostavna menjava in čiščenje vseh delov
  • Garancija: 3 leta za ohišje in 1 leto za sijalko
PROIZVAJALEC Lights Interaction
MODEL ePapillon 600w
NAPAJANJE 220V-240V
NIHANJE V NAPETOSTI 176V-264V
FREKVENCA 50Hz-60Hz
ELEKTRIČNI TOK 4,4 A na 240V
NAPETOST 130 – 190kHz
MOČ 640W @ 240V
ZAGONSKI TOK < 30A
IZKORISTEK >0,95
ePAPILLON 600W SIJALKA >1150 nmol/s na 10.000 ur > 95%
TEŽA 4 kg
DIMENZIJE 44,4×28,5×25,5 cm

Specifikacije

Košarica 0
NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.