Vse za rastline! Enostavni nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Konopljino olje – jedilno – hladno stiskano 500 ml

22.00 z DDV

Hannah biz ekološko konopljino olje je pridobljeno s hladnim stiskanjem semen navadne konoplje. Konopljino olje je za obstojnost pakirano v zatemnjene steklenice, hranimo ga v hladilniku. Dnevno je priporočljivo uživanje ene žlice olja (15ml). Pred uporabo pretresemo.

In stock

SHARE

Opis

Hannah biz ekološko konopljino olje je pridobljeno s hladnim stiskanjem semen navadne konoplje. Ima značilen okus po oreščkih in je zlato-rumene do zlato-zelene barve.

Pri postopku hladnega stiskanja se olje ne pregreva, to pa pripomore k temu, da ohrani fiziološko pomembne sestavine. Življensko pomembne esencialne maščobne kisline! Za pridobivanje enega litra olja se porabi približno pet kilogramov semen konoplje.

Konopljino olje je za obstojnost pakirano v zatemnjene steklenice, hranimo ga v hladilniku.

Konopljina semena, ki se jih uporablja za pridelavo olja so slovenskega in francoskega porekla. Dnevno je priporočljivo uživanje ene žlice olja (15ml). Pred uporabo pretresemo.

Država porekla: Kmetijstvo EU. Proizvedeno in polnjeno v Sloveniji.

Proizvaja in polni: Hannah biz d.o.o., Rožna dolina, cesta XV/18, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Specifikacije

Proizvajalec

HannahBIZ

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Prijava
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.