Vse za rastline! Enostaven nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Dušilka Green Power 315W CMH (LEC)

52.00 z DDV

Green Power LEC 315 W je magnetni balast z mnogimi izboljšavami v elektroniki. Primeren je za 315W CMH (Ceramic Metal Halid) žarnice.

Ni na zalogi

SHARE

Opis

Dušilka Green Power 315 W CMH (LEC) je izdelana iz najkakovostnejšega bakra, zato se manj segreva. Ima električni vžigalni sistem, kar jo uvršča v “hibridne” dušilke. Primerna za sijalke CMH “LEC”, kot so GIB; Solux pro, Lumafarm, Philips, Auvl in druge. Elektromagnetni balast Green Power 315 W je sestavljen iz reaktanta in elektronske plošče, ki spreminja izhodni val v skladu s svetilkami LEC. Ima barvne LED-gonilnike, ki vedno prikazujejo stanje svetilke ali če je prišlo do notranje napake. Vključi ciklični časovnik na začetni plošči, ki prepreči ponovni zagon vroče svetilke (zaradi tega je življenjska doba in učinkovitost dušilke boljša). Prav tako ima toplotno zaščito, ta preprečuje pregrevanje opreme. Razdalja med dušilko in reflektorjem naj ne presega 10 m, čeprav lahko deluje tudi do 15 m stran.

Zahvaljujoč tej novi zaganjalni napravi je razsvetljava CMH (LEC) za rast vaših rastlin cenejša in kljub temu, da ne deluje tako kot elektronska dušilka, ji je zelo blizu.

LED indikatorji, ki glede na barvo in utripanje kažejo stanje:

  • Zelena LED neprekinjeno: pravilno delovanje
  • Oranžna LED neprekinjeno: žarnico je treba zamenjati, izčrpana je
  • Rdeča LED neprekinjeno: težave z žarnico ali okvara v priključku
  • Rdeča LED utripa: označuje, da se luč zaganja (ni napaka)
  • Če je po prekinitvi napajanja vroče, lahko traja nekaj minut, preden se dušilka ponovno vklopi.

Specifikacije

Proizvajalec

Green Power

Moč

315W

Tip sijalke

CMH

Košarica 0
NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.