Cultilite LED Booster Agro 15W (E27)

49.00 z DDV

Cultiliete LED sijalka za dosvetljevanje. Primerna za spodbujanje rasti kalčkov, zelišč in mladih rastlin ali kot dopolnilna svetloba v prostoru, kjer sobnim rastlinam manjka svetlobe. Cultilite Led Booster Agro 15W – E27 navoj.

In stock

Kategorije: , , , Oznake: , , ,
SHARE

Opis

Cultilite LED Booster Agro je 15W LED žarnica s spektrom, ki je primeren tako za vegetativne kot tudi cvetoče rože. Primerna je za dosvetljevanje temnih kotov v prostoru za gojenje ali drugih prostorov z nezadostno naravno svetlobo. Primerna je tudi za zimsko osvetlitev sobnih rastlin. Žarnica se priklopi v klasičen navoj za hišne žarnice (E27). Uporabljamo jo lahko v temperaturnem območju od -30°C do +55°C. Kot osvetlitve je do 60°. Žarnica je sestavljena iz 15 LED diod in deluje z močjo 15W (varčna žarnica).

Povezava do proizvajalca: https://cultilite.com/products/led/led-barspot/

Povezava do LED bar s spektrom za vegetacijo: https://planta.si/izdelek/pure-factory-led-bar-vege-26w/

Specifikacije

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Prijava
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.