Vse za rastline! Enostaven nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

CO2 Evolution set

762.50 z DDV

Ecotechnics Evolution set CO2  z elektroventilom za jeklenko (jeklenka ni vklučena v setu), merilnikom CO2 in digitalnim kontrolerjem.

In stock

SHARE

Opis

Ecotechnics Evolution set CO2  z elektroventilom za jeklenko (jeklenka ni vklučena v setu), merilnikom CO2 in digitalnim kontrolerjem.

Ogljikov dioksid je eden izmed najpomembnejših dejavnikov pri gojenju v zaprtem prostoru.

Fotosinteza je izraz, ki opisuje postopek, s katerim rastline združujejo CO2 molekule z vodnimi molekulami za oblikovanje kompleksnih sladkorjev,  rezultanttega je atom kisika, ki se sprosti nazaj v zrak, sladkorji, ki se nadalje obdelujejo v rastlini za oblikovanje naravnih polimerov za rast.

Raven okoliškega CO2 v zraku 300-400ppm, lahko hitro rastoče rastline porabijo ves razpoložljivi CO2 v manj kot eni uri, na to fotosinteza se umiri in s tem rast se virtualno ustavi.

Evolution set je nadzorni sistem, ki je najbolj razvit ogljikov dioksid krmilnik na svetu, s 4 načini delovanja se lahko uporablja z ali brez CO2 monitorja in lahko upravljate tudi prezračevalne ventilatorje z notranjim timerjem ali vmesnikom za zunanji termostat ali vlažnost , ima tudi možnost, da se s predvidevanjem nastavitve odmerka, ki temeljijo na dejanskih vrednostih kater prebere, ko ga uporabljajo z analizatorjem.

Rastline, ki rastejo z višjo raven CO2 rastejo hitreje in večje, posledica je povečanje pridelka in zmanjša čas cikla pridelkov.

Specifikacije

Proizvajalec

Ecotechnics

Timerji in kontrolerji

Analogni

Košarica 0
NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.