Vse za rastline! Enostaven nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

CO2 Evolution set

762.50 z DDV

Ecotechnics Evolution set CO2  z elektroventilom za jeklenko (jeklenka ni vklučena v setu), merilnikom CO2 in digitalnim kontrolerjem.

In stock

SHARE

Opis

Ecotechnics Evolution set CO2  z elektroventilom za jeklenko (jeklenka ni vklučena v setu), merilnikom CO2 in digitalnim kontrolerjem.

Ogljikov dioksid je eden izmed najpomembnejših dejavnikov pri gojenju v zaprtem prostoru.

Fotosinteza je izraz, ki opisuje postopek, s katerim rastline združujejo CO2 molekule z vodnimi molekulami za oblikovanje kompleksnih sladkorjev,  rezultanttega je atom kisika, ki se sprosti nazaj v zrak, sladkorji, ki se nadalje obdelujejo v rastlini za oblikovanje naravnih polimerov za rast.

Raven okoliškega CO2 v zraku 300-400ppm, lahko hitro rastoče rastline porabijo ves razpoložljivi CO2 v manj kot eni uri, na to fotosinteza se umiri in s tem rast se virtualno ustavi.

Evolution set je nadzorni sistem, ki je najbolj razvit ogljikov dioksid krmilnik na svetu, s 4 načini delovanja se lahko uporablja z ali brez CO2 monitorja in lahko upravljate tudi prezračevalne ventilatorje z notranjim timerjem ali vmesnikom za zunanji termostat ali vlažnost , ima tudi možnost, da se s predvidevanjem nastavitve odmerka, ki temeljijo na dejanskih vrednostih kater prebere, ko ga uporabljajo z analizatorjem.

Rastline, ki rastejo z višjo raven CO2 rastejo hitreje in večje, posledica je povečanje pridelka in zmanjša čas cikla pridelkov.

Specifikacije

Proizvajalec

Ecotechnics

Timerji in kontrolerji

Analogni

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Prijava
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.