Vse za rastline! Enostaven nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Clonex Mist 300ml

17.20 z DDV

Hormonsko sredstvo Clonex se uporablja za za ukoreninjenje potaknjencev.

In stock

SHARE

Opis

Hormonsko sredstvo Clonex se uporablja za za ukoreninjenje potaknjencev. Priporočljivi mediji za potikanje potaknjencev so: kamena volna, perlit in vermikulit. Med njimi so najbolj primerne kocke kamene volne (rockwool), saj jih lahko premikamo ter presajamo, ne da bi potaknjenci utrpeli šok.

Navodila za uporabo: Rastline morajo biti v vlažnem prostoru; Priporočljiva temperatura je od 21 do 24°C. Najbolj primeren je propagator; Primerna vlažnost v prostoru je, kadar se na njem nabira kondenz; Izberemo del rastline, ki ga želimo odrezati; Na njem naj bodo vsaj štirje listi; Odrežemo z ostrim rezilom ali žiletko; Naredimo diagonalni rez, tako da dobimo večjo površino za korenine, pomočimo v Clonex in ga vtaknemo v 15 mm globoko kocko kamene volne; Poškropimo ga z mlačno vodo in položimo v propagator; Ko se prikažejo prve korenine, lahko začnemo potaknjence postopoma odkrivati, če so v propagatorju ali pa so pokriti s steklom; S tem dobijo rastline vedno več zraka; To počnemo postopoma, dokler jih ne vzamemo ven in jih nato presadimo v večjo kocko kamene volne; Majhne kocke damo v luknje od večjih Rockwool kock; Poskrbeti je potrebno za primerno drenažo vode; Posebno pozornost moramo nameniti mladim koreninam, ker so v tem obdobju krhke.

OPOZORILO! Prekomerno gnojenje lahko škoduje prsti in rastlinam! Hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi!   Hraniti izven dosega otrok!

Specifikacije

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Prijava
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.