Vse za rastline! Enostavni nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Can Iso-Max 250 1480m3/h

387.00 z DDV

Zelo kvaliteten, tih in učinkovit ventilator.

In stock

SHARE

Opis

Iso Max je eden najnaprednejših ventilatorjev na trgu. Idealen je za prostore, kjer je potreben visoko učinkovit ventilator s tihim delovanjem. Ventilator ima zelo nizko stopnjo pokvarljivosti, je zelo učinkovit in primeren za neprestano uporabo. Ima patentirani 3D rotor-stator sistem, ki zagotavlja močan pretok zraka ob nizki glasnosti in porabi elektrike. Jekleno ohišje pa je izredno dobro izolirano s posebnim tipom izolacijske pene. Kombinacija patentiranih rotorjev in učinkovite izolacije ponuja zelo učinkovit in hkrati zelo tih ventilator.

Ima stikalo za avtomatski izklop v primeru previsokih temperatur. Lahko ga uporabljamo v kombinaciji z regulatorjem hitrosti (ni priložen). Idealen za povezavo s filtrom Can 1500.

Lastnosti:

  • Material: kovina
  • Velikost: 680mm
  • Teža: 9,9kg
  • Širina izhoda: 250mm
  • Pretok: 1480m3/h
  • Moč: 150W
  • Napetost: 0,9A

Specifikacije

Proizvajalec

CAN Filters

Moč

150W

Pretok

1480m3/h

Širina

250mm

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Prijava
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.