Breakout Powder 1kg

66.00 z DDV

Breakout Powder je visoko koncentriran spodbujevalec cvetenja za čvrste, mesnate in smolnate cvetove!

In stock

SHARE

Opis

Aptus Breakout Powder je visoko koncentrian spodbujevalec cvetenja s kalijem (K), fosforjem (P), kalcijem (Ca) in magnezijem (Mg), da lahko rože razvijejo svoj maksimalni potencial in proizvedejo kompaktne ter sočne cvetove.

Pripomore k boljši absorbciji hranil in hkrati preskrbi rastline z dodatnim fosforjem (P) in kalijem (K) v razmerju 35-23, kar zagotavlja usupljive rezultate!!!

  • Fosfor (P) skrbi za rast in zdravje rastlin, ter pripomore k boljši fotosintezi. Fosfor je ključni element za razvoj cvetov in korenin in proizvodnjo eteričnih olj in sladkorjev.
  • Kalij (K) igra ključno vlogo v produkciji olj in sladkorjev, ter delitvi celic (rasti). Pripomore v procesu transporta sladkorjev in hranil med tkivi sočasno pa aktivira encime za proizvodnjo cvetov.
  • Dodana kalcij (Ca) in magnezij (Mg) stimulirata proizvodnjo klorofila, transport fosforja (P) po celotni rastlini, ohranjata vitalen koreninski sistem, ki pretvarja vitamine in proteine ter skrbita za močne celične stene.
Breakout powder vsebuje:

NPK 0-53-23, Mg (2), S (3)

UPORABA:

Izdelek je enostaven za uporabo in se dobro topi v vodi. Je uravnotežen, učinkovit in stimulira zrdav razvoj rastlin!

Uporaba za zadnje 3 tedne faze cvetenja:

  • pred vmešanjem Breakout Powder v vodo dvignite EC vode na 1.2 z izdelkom All in One Liquid (https://planta.si/all-in-one-liquid/)
  • 1.teden_ 100g za 100L vode
  • 2.teden_ 200g za 100L vode
  • 3.teden_ 200g za 100L vode
  • zadnji teden spiranje “FLUSH” samo s čisto vodo!!

Več o izdelku na: https://www.aptus.si/

 

Specifikacije

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Prijava
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.