Boveda 58%

2.00 35.00 z DDV

Vrečke za uravnavanje optimalnega nivoja vlage v snovi.

SHARE

Opis

Vrečke za samodejno uravnavanje vlažnosti do želene vrednosti/odstotka. Za vlaženje in razvlaževanje tobaka, kanabisa in drugih snovi. Vlažilne vrečke imamo na voljo v treh velikostih 8g, 67g in 320g. Na voljo so Bovede z relativno vlažnostjo 58%, ki ohranjajo končni izdelek malo bolj suh (bolj primerno za cigare, tobak) ali 62%, ki ohranjajo izdelek malo bolj vlažen (optimalna vlažnost za konopljo).

Vlažilno vrečko Boveda preprosto vstavite v posodo skupaj s produktom, ki mu želite uravnavati vlažnost in posodo zaprite. Z oddajanjem očiščene vodne pare ali absorbcijo odvečne vlage vrečke avtomatsko uravnavajo vlago glede na relativno vlažnost snovi, ki je zraven v posodi.

8g Boveda je primerna za vlaženje ali razvlaženje do 30g snovi.

67g Boveda je primerna za vlaženje ali razvlaženje do 350g snovi.

320g Boveda je primerna za vlaženje ali razvlaženje do 2000g snovi.

Specifikacije

Proizvajalec

Boveda

Velikost

, ,

Vrsta

Dodatna oprema

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Prijava
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.