Vse za rastline! Enostaven nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Blunt Juicy Jay Blue 2-kosa

1.20 z DDV

Juicy Jay – Blue

In stock

SHARE

Opis

Juicy Jay blunti so narejeni iz industrijske konoplje. Vsak je dolg 110mm. V paketu sta 2 blunta z okusom borovnice. Za užitek v kajenju brez tobaka. Priljubljena znamka JUICY izdeluje kakovostne in izvirne pripomočke za zelišča, narejene iz naravne konoplje za aromatičen užitek.

Slasten “okus” diskretno poudarja aromo uporabljenih zelišč. Izkušeni in zahtevnejši uporabniki prisegajo na znamko Juicy!

Pri izdelavi Juicy zavitkov je uporabljen sistem “Drip Flavor System”, ki zagotavlja, da so konopljini zvitki polni okusa in se ne posušijo. Vsak wrap ima uporaben lepilni trak za lajšo uporabo.

Specifikacije

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Prijava
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.