Vse za rastline! Enostaven nakup! Diskretna dostava!

Kako do nas?

Bio Heaven

42.00 303.40 z DDV

Organski spodbujevalec vsebuje izbrane biološke stimulante –aminokisline, ki so pomembne za rast, boljšo absorbcijo hranil, večjo odpornost in vnos energije.

SHARE

Opis

Biobizz Bio Heaven je organski booster-spodbujevalec nizozemskega proizvajalca Biobizz. Rastlini daje energijo, ji omogoča bojlšo proizvodnjo klorofila ter izboljšuje absorbcijo hranil. S pomočjo organskega spodbujevalca Bio Heaven se rastline okrepijo in očistijo toksinov.

Bio Heaven je posebno formulirano gnojilo, ki vsebuje izbrane biološke stimulante kot so aminokisline. Te so pomembne za gradnjo proteinov in encimov ključnih za rast in metabolizem vsake rastline. Poleg tega Bio Heaven krepi antioksidacijski sistem rastline, izboljšuje absorbcijo in prenos hranilnih snovi od korenin proti cvetu. Pozitivni učinek Bio Heaven stimulanta na rastlino je da zadržuje vlago in zato zmanjša verjetnost stresa za rastlino. Povrh vsega naštetega je Bio Heaven izjemen vir ogljikove kisline, ki je dobra za rast mikroorganizmov v medij. Izboljšuje kakovost in količino pridelka.

UPORABA:

Bio Heaven se lahko dodaja skozi celoten čas rasti in cvetenja rastline. Primeren je za vzgojo rastlin v različnih substratih, zemlji, kokosu in hidrosistemih.

DOZIRANJE:

2-5ml na 1L vode, začnite z z 2ml in počasi dvigujte koncentracijo.

SESTAVA:

Raztopina gnojila Bio Heaven vsebuje razmerje NPK=0,91+0,18+0,24 in mikrohranila.

-Dušik (N) 1,2%

-Fosforjev pentoksid (P2O5) 0,03%

-Kalijev oksid (K2O) 0,02%

-Kalcij (CaO) 0,28%

-Magnezij (Mg) 0,02%

-Mikrohranila: Bor (B) 0,00057%, baker (Cu) 0,000005%, železo (Fe) 0,25%, molibden (Mo) 0,0000001%, mangan (Mn)

0,02% in cink (Zn) 0,00008%

 

Specifikacije

Velikost

, ,

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.