Banana Blaze

17.00 40.00 z DDV

Dutch Passion – Banana Blaze

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Oznaki: ,
SHARE

Opis

V kolikor boste to lepotico vzgajali z ljubeznijo vam bo vse povrnila. Pri uporabi gnojil bodite zadržani, saj za svoj enormni potencial ne potrebuje močnega gnojenja. V kolikor jo gojite na pravi način bo Banana Blaze  bogato obrodila, predvsem po zaslugi veliko stranskih vej.

Oblika rastline je podobna božični jelki. V višino zraste do 1,5 metra, čas cvetenja pa je okoli 8 tednov. V zadnji fazi cvetenja že lahko čutite vonj po bananah, ki bo še bolj izrazit, ko jo boste uživali. Učinek pri kajenju je zelo pomirjajoč in telesen. Starši vrste so bili dosti časa varovana skrivnost pri semenski banki Dutch Passion, sedaj pa je napočil čas, da ugleda luč sveta.

Pozor!
V republiki Sloveniji je gojenje omenjene rastline prepovedano!
Semena so namenjena izključno v zbirateljske namene.
Podjetje SEME d.o.o ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Specifikacije

Količina

, ,

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Prijava
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.