Aptus Tent Set Basic (50ml)

65.15 z DDV

Aptus Tent Set Basic, idealen komplet za vse začetnike!

In stock

SHARE

Opis

Aptus Tent Set Basic je visokokakovostni komplet gnojil in dodatkov, ki je bil posebej zasnovan za izboljšanje rasti in razvoja vaših rastlin v zaprtih prostorih. Ta set vključuje vrsto izdelkov, ki jih potrebujejo vaše rastline, da lahko uspevajo v umetnem okolju.

Popoln je za tiste, ki se ukvarjajo z notranjim vrtnarjenjem ali pa želijo izboljšati kakovost svojih pridelkov.

Ta gnojila so izdelana iz najboljših organo-mineralnih sestavin, ki so bile izbrane za zagotovitev, da rastline prejmejo vse potrebne hranilne snovi, ki jih potrebujejo za rast. Ti izdelki so enostavni za uporabo in bodo zagotovo izboljšali kakovost vaših pridelkov.

  • Aptus Tent set basic je vse kar potrebujete za indoor vzgojo 10 ali 15 rož.
  • Primeren je za vzgojo rastlin v vseh vrstah medijev: v zemlji, kokosu, hidroponiki…

Aptusovi izdelki vključujejo tudi dodatke, ki bodo pripomogli k izboljšanju kakovosti zemlje in posledično izboljšali rast rastlin. Dodatki so narejeni iz naravnih sestavin, ki bodo pomagale izboljšati pH vrednost zemlje, zmanjšale stres rastlin in pospešile rast.

Set vsebuje izdelke, ki bodo poskrbeli za rast rastlin v različnih fazah njihovega življenjskega cikla. Od kaljenja vse do konca cvetenja. Poskrbeli bodo, da bodo vaše rastline vedno imele vse potrebne hranilne snovi in dodatke, ki bodo izboljšali njihovo rast.

Tent Set Basic vsebuje:

  • 50ml Aptus Regulator        (Doziranje: 1ml/10L)
  • 50ml Aptus Startbooster   (Doziranje: 1-2,5 ml/10L)
  • 50ml Aptus Topbooster      (Doziranje: 2ml/10L)
  • 50ml Aptus Super PK         (Doziranje: 2-5 ml/10L)
  • 50ml Aptus K-Boost           (Doziranje: 5 ml/10L)

Več o Aptus izdelkih na: https://www.aptus.si/ 

Poglejte tudi Aptusov All in One, ki se ga uporablja kot osnova vsem izdelkom v kompletu ali kot samostojno eno-komponentno gnojilo: https://planta.si/all-in-one-liquid/

Specifikacije

Proizvajalec

Aptus

Velikost

Kapaciteta rastlin

10-15 rož

Vrsta

Kompleti gnojil

ACCOUNT
SEZNAM ŽELJA
SEZNAM ŽELJA
Vpis
Create an account

Na e-poštni naslov boste prejeli povezavo za nastavitev novega gesla.

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Password Recovery

Pozabljeno geslo? Prosim vpišite vaše uporabniško ime ali email naslov. Prejeli boste generirani link za ponastavitev gesla.

Košarica 0

NA ZADNJE OGLEDANO 0

sem 18+

S klikom na DA, potrjujem da sem starejši od 18 let in tako lahko dostopam do vsebin planta.si. Sprejemam odgovornost za svoja dejanja.